Lydnad, lydnad och lite mer lydnad

Vi kämpar på med lydnaden för fullt och vi har så mycket nya verktyg att jobba med. Det är så himla roligt och bakom varenda liten övningen eller belöning ligger stora som små tankar och planering bakom. Tänk så roligt det är att gå kurs och så många polletter som trillar ner hos matte. Jag är annars väldigt feg för att göra fel, men har helt andra tankar nu och en annan inställning till träningen och detaljer.
Men har insett att det ligger väldigt många timmars träning bakom framgång, ja de vet jag ju men för att lyckas och för att det ska hålla hela vägen gäller det att bygga på rejäla grunder. Och att gå tillbaka till grunder för att inte stupa på vägen.
Tycker alltid det varit så himla tråkigt att pilla i grund övningar och varför göra de när min hund redan kan flera steg framåt -nästa hela momentet. Varför då göra små steg?
Matte har blivit lite klokare nu och mer medveten i träningen, skynda långsamt är det som gäller nu! Inte kasta oss ut i allt på en gång och halvdant, en sak i taget och det med 110% 😀
Smider mina planer för Juni och de kommer bli så kul! 2015 come on!

image

Annonser

En tanke på “Lydnad, lydnad och lite mer lydnad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s